Objevil se nějaký problém s automatickým odesíláním aktivačních mailů pri registraci na PF. Někdy se prostě mailu nedočkáte.
Než dojde k nápravě, pošlete požadavek na adresu admin@pyroforum.org a já účet zaktivuju ručně.
Problémy při registraci - nepřichází aktivační mail
Moderátor: Moderátoři
Takže už by to mělo fungovat zase normálně, ale za poslední cca 2 měsíce s tím byly nějaké problémy. Takže jestli pořád marně čekáte na aktivační mail, napiště na výše uvedenou emailovou adresu a já účet zaktivuju ručně.
Nové registrace už snad budou fungovat normálně, pokud by se vyskytnul nějaký problém pošlete zprávu emailem.
Nové registrace už snad budou fungovat normálně, pokud by se vyskytnul nějaký problém pošlete zprávu emailem.
Re: Problémy při registraci - nepřichází aktivační mail
Tak se opět objevil problém a nechodily aktivační maily, ale tentokrát se někteří uživatelé ani nebyli schopni přihlásit na existující účet. Přišlo se na příčinu a problém by již měl být odstraněn.
Re: Problémy při registraci - nepřichází aktivační mail
Pokud se někomu nejde přihlásit na původní účet, nechť mi dá vědět na blaster@pyroforum.org
Při přesunu na nové forum se asi něco úplně nepovedlo a někomu nemusí fungovat původní přihlašovací údaje.
Při přesunu na nové forum se asi něco úplně nepovedlo a někomu nemusí fungovat původní přihlašovací údaje.