palníčky - hromadná objednávka
Moderátor: Moderátoři
palníčky - hromadná objednávka
poptával jsem NO palníčky...
Elektrický odpor: 1,5 až 1,9 ohm (NO)
Typ pilule: Typ č. 22
provedení vodiče: klasické (dva samostatné vodiče)
Material vodiče: měděný drát
Typ krytky: bez krytky
Zakrouceno pod pilulí: Ne
Provedení konců vodiče: neodizolananý konec vodičů
Zkratování konce vodiče: nezkratovaný konec vodiče
Délka přívodních vodičů: 0,2 m
poptávané množství: 100
Meta-pyro nabídli 4,45/kus (bez DPH) + 120 za poštovné(taky bez daně), nechce se někdo přidat? (logicky s množstvim půjde cena dolů a rozloží se i poštovné)
Pokud to nějak drasticky nezvýší cenu, jsem ochotnej změnit požadavky, klidně i SO místo NO...
p.s. jen nějaký rozumný množství, pod 25 to nemá smysl...
Elektrický odpor: 1,5 až 1,9 ohm (NO)
Typ pilule: Typ č. 22
provedení vodiče: klasické (dva samostatné vodiče)
Material vodiče: měděný drát
Typ krytky: bez krytky
Zakrouceno pod pilulí: Ne
Provedení konců vodiče: neodizolananý konec vodičů
Zkratování konce vodiče: nezkratovaný konec vodiče
Délka přívodních vodičů: 0,2 m
poptávané množství: 100
Meta-pyro nabídli 4,45/kus (bez DPH) + 120 za poštovné(taky bez daně), nechce se někdo přidat? (logicky s množstvim půjde cena dolů a rozloží se i poštovné)
Pokud to nějak drasticky nezvýší cenu, jsem ochotnej změnit požadavky, klidně i SO místo NO...
p.s. jen nějaký rozumný množství, pod 25 to nemá smysl...
Naposledy upravil(a) AKA the A dne pát 02. pro 2011, 13:01, celkem upraveno 1 x.
takže, množství zvýšeno na 150 kusů s krytkou č. 7 http://www.meta-pyro.cz/cz/kategorie/ka ... lniku.aspx
Cena se pochopitelně lehce změní, o kolik nevim, nebudu poptávat každou změnu...
Docela mě naštval téměř mizivý zájem, to nikdo nechce levně nakoupit palníčky dokud nejsou zavalený objednávkama?!
Nechám to čekat do 30. listopadu, pak konec objednávek...
p.s. Jestli se neozve víc lidí, tak toto provádím poprvé a naposled!
Cena se pochopitelně lehce změní, o kolik nevim, nebudu poptávat každou změnu...
Docela mě naštval téměř mizivý zájem, to nikdo nechce levně nakoupit palníčky dokud nejsou zavalený objednávkama?!
Nechám to čekat do 30. listopadu, pak konec objednávek...
p.s. Jestli se neozve víc lidí, tak toto provádím poprvé a naposled!
táákže, v současný verzi (s krytkou č. 7 http://www.meta-pyro.cz/cz/kategorie/ka ... lniku.aspx) je to 4,8kč/kus(bez DPH)
Napočítal jsem 525 kusů, se všim všudy to bude 5,074285714kč/kus(DPH započteno) plus doprava k Vám...(stále to bude levnější než všechny nabídky, které jsem zatím viděl)
p.s. Budu otravovat s potvrzenim, objednává se v úterý, tj. 5.12.2011 někdy ráno
p.p.s. Objenávky pouze do pondělí večer!!!
Napočítal jsem 525 kusů, se všim všudy to bude 5,074285714kč/kus(DPH započteno) plus doprava k Vám...(stále to bude levnější než všechny nabídky, které jsem zatím viděl)
p.s. Budu otravovat s potvrzenim, objednává se v úterý, tj. 5.12.2011 někdy ráno
p.p.s. Objenávky pouze do pondělí večer!!!
takže jsem Vám všem odeslal (teda doufám , komu ne, ať se ozve!) údaje k platbě, v SZ jsem to zapomněl zmínit - přepočítejte si to! - jsem bohužel(bohudík?) jen člověk, čas od času něco přehlídnu...
a aby se i ostatní mohli pokochat:
Foťák je zjevně trochu mimo z toho kontrastu mezi sytě zelenou a bílou...
615 palníčků... taková pěkná kytice ...zápalná ...za 3,5kkč
a aby se i ostatní mohli pokochat:
Foťák je zjevně trochu mimo z toho kontrastu mezi sytě zelenou a bílou...
615 palníčků... taková pěkná kytice ...zápalná ...za 3,5kkč
-
palníčky
Nedávno mi od metapyro přišla nabídka na palníky za hezkou cenu.No neodolal jsem a kilíčko si vzal xD
- Přílohy
-
- P1010594.JPG (227.16 KiB) Zobrazeno 24119 x