Zbytky
Moderátor: Moderátoři
Zbytky
Toto téma jsem založil spíše ForFun a taky abych se s vámi podělil o svoje plány Ze včerejší noci mi zbyly dvě rakety které neměly knot, a už mi příjde blbé ho tam dávat proto bych se chtěl zeptat, co byste udělali vy na vašem místě ? Rozebrali rakety a použili na pumy, odpálili na zemi, zkusili to nějak dostat do vzduchu šedá raketa praskající déšť, červená by měla být red peony, tedy pivoňka já uvažoval že bych to narval do pum takže kdyžtak piště jestli máte nějaké nápady, vřele uvítám
- Přílohy
-
- P1010027.jpg (155.06 KiB) Zobrazeno 14050 x
Ještě nerozumím pyrotechnice až nějak profesionálně, takže mě prosím nezabijte
Já bych je rozdělal, nafotil složil a pak cenově i efektově ohodnotil. Letos jsem přišel třeba na to, že se vyplatí koupit spíš méně malých kompaktů, než jeden veliký. (co se ceny a efektu týče). Ty velké předražené mají mnohdy ještě primitivnější efekty, než ty levné.
než mě začnete kamenovat, nechte mi chvíli na útěk...
Přesně tak, už jsem se rozhodl, zítra pitvám a přidám sem na fórum tak do týdne fotky s popisem, rozdělám asi tu cracklingovou a možná aji tu pivoňku takže jdu do toho
Je možné že fotky dám do sekce ,,pitva prof. výrobků,, tam by se o tom dozvědělo více lidí uvidím ještě
Je možné že fotky dám do sekce ,,pitva prof. výrobků,, tam by se o tom dozvědělo více lidí uvidím ještě
Ono 6raket stojí 100kč což vychází jedna raketa na cca 15kč, efekt mi příjde poměrně dobrý, mile mě překvapil, nevím jak u té šedé ale ostatní rakety byly v podstatě dobré. Vysoký vzlet, veliká plocha efektu na obloze, Rovnoměrné rozprostření světlic na obloze, dlouhá doba hoření světlic, no prostě levnější poměr raketa/cena jsem nenašel, a myslím si že za ty peníze to aji stojí
PS: Raketa byla z firmy Pyroco, ale stejně z číny. A na raketě bylo napsáno že hmotnost světlic je 15,6g což se o dost sekli
PS: Raketa byla z firmy Pyroco, ale stejně z číny. A na raketě bylo napsáno že hmotnost světlic je 15,6g což se o dost sekli